Trust Bit InnoSense Flexi Soft watertrens by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Trust Bit InnoSense Flexi Soft watertrens nu voor een scherpe prijs. In de kleur N/A haal je de Trust Bit InnoSense Flexi Soft watertrens nu snel in huis.

SKU: 7434011520562 Categorieƫn: , Tags: , ,

De Trust Bit InnoSense Flexi Soft watertrens kunt u nu eenvoudig online bestellen. TRUST bit Inno Sense flexi soft watertrens. Dikte: 20mm. Verkrijgbaar in de maten: 12,5, 13,5 en 14,5. Inno sense flexi soft De Inno sense flexi soft bitten worden gemaakt van elastisch kunststof en zijn flexibel. Er zit een buigzame metalen kern in het bit. Bitten met een flexibel mondstuk kunnen voor alle paarden gebruikt worden maar zijn in het bijzonder geschikt voor jonge paarden en paarden met een gevoelige mond. Het gebruikte kunststof is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. Paarden die gereden worden op een flexibel mondstuk volgen de hand gemakkelijk en nemen het bit ook snel aan. Watertrens De watertrens is een standaard kaakstuk. Dit kaakstuk heeft losse ringen wat het bit vrijer laat bewegen in de mond waardoor veel paarden dit bit goed accepteren. Om te voorkomen dat er velletjes tussen de bewegende ringen komen is het aan te raden om het bit te voorzien van bitringen. TRUST Inno Sense flexi bitten TRUST Equestrian staat achter de kwaliteit van de producten en garandeert daarbij geen materiaal- en fabricagefouten.Echter bieden we geen garantie bij het kapotbijten van Inno Sense mondstukken.Het bit hoort op de lagen te liggen, dit is het gedeelte van de kaaklijn waarzich geen tanden en/of kiezen bevinden. Indien het bit op de juiste hoogte in demond zit, komt het bit dus niet tegen de tanden of kiezen.Er zijn paarden die door bijvoorbeeld een tandprobleem het bit kapotbijten ofhet bit omhooghalen met de tong waardoor het paard wel bij het bit kan en hetmogelijk is dat het flexibele materiaal van het TRUST Inno Sense flexi bit kapotgaat. Het gebruikte kunststof van de Inno Sense flexi bitten is FDA approved watwil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. DefecteTRUST Inno Sense flexi bitten met bijtsporen worden dan ook niet vergoed doorTRUST Equestrian.

Bestel de Trust Bit InnoSense Flexi Soft watertrens eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Trust en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Trust Bit InnoSense Flexi Soft watertrens by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart