Trust Bit Inno Sense Flexi soft Kneveltrens 15mm by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Trust Bit Inno Sense Flexi soft Kneveltrens 15mm nu voor een scherpe prijs. In de kleur innosense haal je de Trust Bit Inno Sense Flexi soft Kneveltrens 15mm nu snel in huis.

109.99

SKU: 7434011732712 Categorieƫn: , Tags: , ,

De Trust Bit Inno Sense Flexi soft Kneveltrens 15mm kunt u nu eenvoudig online bestellen. TRUST bit Inno Sense flexi soft kneveltrens. Dikte: 15mm Inno sense flexi soft De Inno sense flexi soft bitten worden gemaakt van elastisch kunststof en zijn flexibel. Er zit een buigzame metalen kern in het bit. Bitten met een flexibel mondstuk kunnen voor alle paarden gebruikt worden maar zijn in het bijzonder geschikt voor jonge paarden en paarden met een gevoelige mond. Het gebruikte kunststof is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. Paarden die gereden worden op een flexibel mondstuk volgen de hand gemakkelijk en nemen het bit ook snel aan. Kneveltrens De kneveltrens heeft twee dwarse staafjes op het kaakstuk. Door deze vorm wordt meer druk verkregen op de wangen van het paard. Hierdoor is een paard makkelijker wendbaar en kan een bit niet zo makkelijk door de mond getrokken worden. Daarnaast ligt dit bit rustig en stabiel in de mond. De kneveltrens is ideaal voor jonge paarden door de drukverdeling of pittige paarden om te voorkomen dat het bit door de mond wordt getrokken. TRUST Inno Sense flexi bitten TRUST Equestrian staat achter de kwaliteit van de producten en garandeert daarbij geen materiaal- en fabricagefouten.Echter bieden we geen garantie bij het kapotbijten van Inno Sense mondstukken.Het bit hoort op de lagen te liggen, dit is het gedeelte van de kaaklijn waarzich geen tanden en/of kiezen bevinden. Indien het bit op de juiste hoogte in demond zit, komt het bit dus niet tegen de tanden of kiezen.Er zijn paarden die door bijvoorbeeld een tandprobleem het bit kapotbijten ofhet bit omhooghalen met de tong waardoor het paard wel bij het bit kan en hetmogelijk is dat het flexibele materiaal van het TRUST Inno Sense flexi bit kapotgaat. Het gebruikte kunststof van de Inno Sense flexi bitten is FDA approved watwil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. DefecteTRUST Inno Sense flexi bitten met bijtsporen worden dan ook niet vergoed doorTRUST Equestrian.

Bestel de Trust Bit Inno Sense Flexi soft Kneveltrens 15mm eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Trust en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Trust Bit Inno Sense Flexi soft Kneveltrens 15mm by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart