Trust Bit Inno Sense Bustrens Port Medium 15mm by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Trust Bit Inno Sense Bustrens Port Medium 15mm nu voor een scherpe prijs. In de kleur innosense haal je de Trust Bit Inno Sense Bustrens Port Medium 15mm nu snel in huis.

114.99

SKU: 7434011730756 Categorieƫn: , Tags: , ,

De Trust Bit Inno Sense Bustrens Port Medium 15mm kunt u nu eenvoudig online bestellen. TRUST bit Inno Sense bustrens met tongboog medium. Dikte: 15mm. Inno Sense Medium Port Inno sense medium port wordt gemaakt van elastisch kunststof, iets harder dan inno sense flexi soft. Dit mondstuk heeft een tongboog wat zorgt voor minder druk op het midden van de tong van het paard. De inno sense medium port is licht buigzaam. Het gebruikte kunststof is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. Bustrens De bustrens is een standaard kaakstuk. De ringen kunnen niet los bewegen waardoor de hulp directer inwerkt en het bit relatief stil ligt in de mond. Daarnaast voorkomt het bit dat de lippen ingeklemd kunnen raken waardoor bitringen bij dit kaakstuk niet nodig zijn. TRUST Inno Sense flexi bitten TRUST Equestrian staat achter de kwaliteit van de producten en garandeert daarbij geen materiaal- en fabricagefouten.Echter bieden we geen garantie bij het kapotbijten van Inno Sense mondstukken.Het bit hoort op de lagen te liggen, dit is het gedeelte van de kaaklijn waarzich geen tanden en/of kiezen bevinden. Indien het bit op de juiste hoogte in demond zit, komt het bit dus niet tegen de tanden of kiezen.Er zijn paarden die door bijvoorbeeld een tandprobleem het bit kapotbijten ofhet bit omhooghalen met de tong waardoor het paard wel bij het bit kan en hetmogelijk is dat het flexibele materiaal van het TRUST Inno Sense flexi bit kapotgaat. Het gebruikte kunststof van de Inno Sense flexi bitten is FDA approved watwil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. DefecteTRUST Inno Sense flexi bitten met bijtsporen worden dan ook niet vergoed doorTRUST Equestrian.

Bestel de Trust Bit Inno Sense Bustrens Port Medium 15mm eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Trust en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Trust Bit Inno Sense Bustrens Port Medium 15mm by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart