Trust Baby Pelham Waterford Sweet Iron by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Trust Baby Pelham Waterford Sweet Iron nu voor een scherpe prijs. In de kleur sweet iron haal je de Trust Baby Pelham Waterford Sweet Iron nu snel in huis.

SKU: 7434011530585 Categorieën: , Tags: , ,

De Trust Baby Pelham Waterford Sweet Iron kunt u nu eenvoudig online bestellen. TRUST bit Sweet Iron pelham waterford. Dikte 16 mm. Verkrijgbaar in de maten: 11,5, 12,5, 13,5 en 14,5. Sweet iron Sweet iron ontwikkelt door contact met (lucht)vochtigheid oppervlakteroest die zoet smaakt en op een natuurlijke manier de speekselaanmaak stimuleert. Hierdoor zal het paard meer gaan schuimen, wat zorgt voor een betere acceptatie van het bit. Dit roestproces verandert de blauwe kleur naar een bruin/grijze kleur, dit is volkomen normaal en de bedoeling van het bit. Als het bit een tijdje niet gebruikt wordt ontstaat er een oranje/bruine roestlaag. Dit is makkelijk af te poetsen met een vochtige doek. Waterford mondstuk Een waterford mondstuk bestaat uit een reeks afgeronde schakels. Het is een flexibel bit dat zich naar de mond van het paard vormt en een gelijkmatige druk creëert. Het kan in alle richtingen bewegen waardoor het paard het bit moeilijk kan vastpakken zodat de ruiter de juiste controle behoudt. Dit bit is niet geschikt voor onervaren ruiters. In zachte handen is dit mondstuk vriendelijk maar met een harde hand kan het bit scherp zijn. Pelham kaakstuk Het pelham kaakstuk combineert de werking van een trens en een stang en trens. Het bit heeft één kaakstuk maar kan met één of twee teugels gereden worden. Als er gekozen wordt om met één teugel te rijden is een pelhamriempje nodig om de bitringen met de ringen van de scharen te verbinden. De pelham is een kaakstuk met hefboomwerking. Hoe langer de scharen hoe scherper de inwerking. Deze pelham heeft lange scharen en heeft daarom een scherpere inwerking dan de baby pelham. Een pelham bit wordt vooral gebruikt bij sterke paarden, paarden met te weinig ruimte in de mond voor twee mondstukken of paarden die moeten wennen aan een stang en trens. Dit bit is niet geschikt voor de onervaren ruiter.

Bestel de Trust Baby Pelham Waterford Sweet Iron eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Trust en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Trust Baby Pelham Waterford Sweet Iron by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart