Stübben Steeltec Easy Control 3-ringtrens by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Stübben Steeltec Easy Control 3-ringtrens nu voor een scherpe prijs. In de kleur rvs haal je de Stübben Steeltec Easy Control 3-ringtrens nu snel in huis.

SKU: 7630001500310 Categorieën: , Tags: , ,

De Stübben Steeltec Easy Control 3-ringtrens kunt u nu eenvoudig online bestellen. Stübben Steeltec Easy Control 3-ringtrens.Deze 3-ringtrens komt uit de Stübben Steeltec-serie en is dubbelgebroken.Verder uitgerust met Easy Control systeem. De voordelen van Easy Controlzijn dat het bit een zeer effectieve werking heeft doordat het een”stang-werking” heeft op het moment dat het nodig is en ontspannen werktals gewoon bit als het paard de gewenste reactie geeft. Ideaal voor paardenmet een gevoelig gehemelte. Easy Control bitten hebben niet de negatievewerking die veel scherpe andere bitten wel hebben. het 3-ring systeem zorgtvoor een extra ophaalwerking welke vergelijkbaar is het met Pessoa-bit.Alle Stübben Steeltec bitten zijn verder bovendien uitstekend afgewerkt,hebben absoluut geen scherpe randen waar het paard zich aan kan verwonden.Door de extreem goede materialen die gebruikt zijn kan het bit eenbijzonder lange levensduur hebben. Een fijnere verbinding begint met eenStübben Steeltec bit.

Bestel de Stübben Steeltec Easy Control 3-ringtrens eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Stübben en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Stübben Steeltec Easy Control 3-ringtrens by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart