Stübben FreeFlex Strijklappen by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Stübben FreeFlex Strijklappen nu voor een scherpe prijs. In de kleur black haal je de Stübben FreeFlex Strijklappen nu snel in huis.

SKU: 7630001542105 Categorieën: , Tags: , ,

De Stübben FreeFlex Strijklappen kunt u nu eenvoudig online bestellen. “Hard Shell Impact Protection and Flexion” De nieuwste innovatie in de Stuebben & Evolution familie. Ontworpen om de anatomische contouren van de pees en vetlok voor superieur comfort en prestaties. Het revolutionaire cutaway injection mould ontwerp zorgt voor een natuurlijk bewegingsbereik zonder interverentie, op en van de grond. Verhoogde zones aan de achterkant van de strijklappen zorgen voor bescherming tegen schokken. bescherming met een multi geventileerd ontwerp voor ventilatie door de hele laars. Traditionele neopreen en lederen strijklappen hebben altijd bescherming geboden tegen strijken en aantikken, maar de keerzijde was de beperkte bescherming tegen een stoot. Dit leidde tot veel Hard Shell ontwerpen die deze bescherming bieden, maar door de aard van de “harde schaal” beperken ze het natuurlijke bewegings bereik van het paard. De FreeFlex-serie is ontwikkeld als de natuurlijke evolutie van dezeproducten en de ultieme hybride die het beste combineert van alle ontwerpen diedaarvoor zijn gekomen.

Bestel de Stübben FreeFlex Strijklappen eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Stübben en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Stübben FreeFlex Strijklappen by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart