Stübben Anatomische Watertrens by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Stübben Anatomische Watertrens nu voor een scherpe prijs. In de kleur rvs haal je de Stübben Anatomische Watertrens nu snel in huis.

57.95

SKU: 7630001500808 Categorieën: , Tags: , ,

De Stübben Anatomische Watertrens kunt u nu eenvoudig online bestellen. Breedte in cm: 10.5 / 11.5 / 12.5 cm – Ring-Ø: 65 mm & Dikte 12 mm.Breedte in cm: 13,5 / 14,0 / 14,5 cm – Ring-Ø: 70 mm en dikte 16 mm.Mondstuk met anatomisch gevormd mondstuk.De speciale vorm van het mondstuk en de gebogen laterale stukken passen perfectbij de anatomie van de mond van het paard. Deze speciale bitvorm geeft meerruimte aan de tong van het paard en is daarom bijzonder geschikt voor paardendie gevoelig reageren op een hogere druk op de tong.Voordelen van een dubbel gebroken trens:-Geen druk op het gehemelte,-Evenwichtige gewichtsverdeling op tong en kaak,-Paarden kunnen gemakkelijk op de bit worden gereden,-Geen notenkrakereffect,-Meer vergeven aan fouten veroorzaakt door de sterke hand van een rijder of aande teugels.Voordelen van een losse trens:-De vrije watertrens ringen van de IJslandse losse trens laten het paard toe omde positie van het bit in zijn mond aan te passen. Dit zorgt ervoor dat hetpaard zijn kaak ontspant en op het bit kauwt, waardoor het paard wordtaangemoedigd het bit te accepteren,-Bij het oppakken van de teugels bewegen de ringen zodat het bit automatischcorrect wordt gepositioneerd,-Jonge paarden of onervaren ruiters moeten altijd ervaring opdoen met een losse( watertrens) voordat ze een D-ringbit of andere bits uitproberen.Stübben Steeltec-kwaliteit:-Geen ruwe randen die de mond van het paard zouden kunnen verwonden,-Lange levensduur door geselecteerde materialen,-Een speciale verwerkingstechnologie zorgt ervoor dat boorgaten enschakelstukken langer intact blijven.

Bestel de Stübben Anatomische Watertrens eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Stübben en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Stübben Anatomische Watertrens by De Kroo

Merk
Kleur
Maten
Aantal op voorraad