Sprenger Novocontact Onderlegtrens dubbelgebroken Sensogan 12mm by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Sprenger Novocontact Onderlegtrens dubbelgebroken Sensogan 12mm nu voor een scherpe prijs. In de kleur Sensogan haal je de Sprenger Novocontact Onderlegtrens dubbelgebroken Sensogan 12mm nu snel in huis.

139.95

SKU: 4022853217875 Categorieƫn: , Tags: , ,

De Sprenger Novocontact Onderlegtrens dubbelgebroken Sensogan 12mm kunt u nu eenvoudig online bestellen. Novocontact Onderlegtrens dubbel gebroken, Sensogan 12mm De Sprenger NovoContact bitten hebben een speciale, ovale vorm, waardoor het contactoppervlak met de tong groter is als de ruiter met een stille hand rijdt. Het bit kantelt naar voren wanneer de ruiter meer teugel geeft aan het paard. Wanneer de ruiter de teugels aanneemt versmalt het contactoppervlak met de tong en ervaart de ruiter meer precieze en effectievere communicatie met de paardenmond. De NovoContact bitten hebben een andere inwerking dan de meeste bitten. Voor paarden die moeilijk contact maken met de ruiterhand worden de enkel gebroken bitten aangeraden, deze werken zacht in op de mondhoeken en tong. Voor paarden die regelmatig tegen de hand zijn werken de dubbel gebroken bitten ideaal. Het bit is 16 mm dik en is gemaakt van Sensogan. Voordelen van Sensogan – Gedoseerde oxidatie- Zeer goede acceptatie door het paard- Subtielere verbinding tussen paard en ruiter- Niet toxisch- Minder koper dus gezonder voor het paard- Minder verkleuring van het materiaal.

Bestel de Sprenger Novocontact Onderlegtrens dubbelgebroken Sensogan 12mm eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Sprenger en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Sprenger Novocontact Onderlegtrens dubbelgebroken Sensogan 12mm by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart