Sprenger Dynamic RS Bustrens 16mm by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Sprenger Dynamic RS Bustrens 16mm nu voor een scherpe prijs. In de kleur Sensogan haal je de Sprenger Dynamic RS Bustrens 16mm nu snel in huis.

142.90

SKU: 4022853200273 Categorieƫn: , Tags: , ,

De Sprenger Dynamic RS Bustrens 16mm kunt u nu eenvoudig online bestellen. De enkelgebroken versie van de succesvolle dubbelgebroken Dynamic RS bitten. Het Dynamic RS mondstuk is te herkennen aan ergonomische vormgeving van het mondstuk. De mondstukken zijn geheel rond gebogen, het bit ligt zeer goed in de paardenmond en heeft een zachte, gelijkmatige drukverdeling op de tong en tongranden waardoor het kauwproces optimaal wordt bevorderd. Door de rondgevormde mondstukken wordt de aanleuning aan de zijkant van de mond positief ondersteund, waardoor het paard beter in de aanleuning blijft. Het smalle tussenstuk is 45 graden naar voren gedraaid waardoor de inwerking directer op de tong is. De olijfvormige ring is een combinatie tussen de D- trens en de bustrens. Deaanzetten van de ring zijn zo zacht als de bustrens maar de vormgeving van dering is meer richting de D- trens. . Hierdoor ligt het bit stiller in depaardenmond en geeft het een lichte zijdelingse steun bij het sturen.Daarbij zijn de ringen plat, hierdoor kan het bit minder “schuren” over dewangen van het paard.Het mondstuk is enkelgebroken en licht naar de mond gevormd, waardoor het biteen fijne inwerking heeft.Geschikt voor paarden welke sterk zijn en tong problemen hebben.

Bestel de Sprenger Dynamic RS Bustrens 16mm eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Sprenger en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Sprenger Dynamic RS Bustrens 16mm by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart