Sectolin Vlo & Mijt Omgevingsspray by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Sectolin Vlo & Mijt Omgevingsspray nu voor een scherpe prijs. In de kleur N/A haal je de Sectolin Vlo & Mijt Omgevingsspray nu snel in huis.

SKU: 8715122146001 Categorie: Tags: , ,

De Sectolin Vlo & Mijt Omgevingsspray kunt u nu eenvoudig online bestellen. Vlo & Mijt Omgevingsspray is een doorbraak voor een vlo-vrije omgeving:Stopt onmiddellijk het springen van volwassen vlooien;Tot 9 weken werkzaam tegen alle stadia van de levenscyclus: volwassen vlooien,eieren, larven en poppen. Het is de enige zekere manier om snel uw huis vlo-vrijte krijgen;Vlo & Mijt is veilig voor u, uw huisdieren en het milieu;Vrij van pesticide;Geurloos en allergeenvrij.De werkzame stof dimeticone van Vlo & Mijt ‘coat’ (bedekt) vlooien, eieren,larven en poppen en stopt de ontwikkeling. Vanwege de mechanische werking kangeen resistentie optreden voor de behandeling. Dankzij dit voordeel kan Vlo &Mijt ook gebruikt worden voor vlooien die resistent zijn tegen conventionelepesticiden.Vlo & Mijt kan in de gehele huiselijke omgeving (huis, caravan, etc.) gebruiktworden. Het is echter niet noodzakelijk om uw gehele huis te behandelen. AlleenVlo & Mijt toepassen op plaatsen die met uw huisdier in contact komen (b.v.vloerbedekking, bank, stoelen). Gladde vloeren (tegels, laminaat, houten vloerenetc.) hoeven niet te worden behandeld! Na behandeling is Vlo & Mijt tot 9 wekenwerkzaam. Door Vlo & Mijt te gebruiken in combinatie met andere, op uw huisdiertoe te passen vlooienmiddelen, optimaliseert u de werking. (vlo-vrije omgeving).

Bestel de Sectolin Vlo & Mijt Omgevingsspray eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Sectolin en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Sectolin Vlo & Mijt Omgevingsspray by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart