PharmaHorse Foenegriek 5000gram by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de PharmaHorse Foenegriek 5000gram nu voor een scherpe prijs. In de kleur N/A haal je de PharmaHorse Foenegriek 5000gram nu snel in huis.

SKU: 8719324584371 Categorieën: , Tags: , ,

De PharmaHorse Foenegriek 5000gram kunt u nu eenvoudig online bestellen. Foenegriek (Latijnse naam: Trigonella Foenum-graecum)PharmaHorse Foenegriek kan heel goed samen met PharmaHorse Knoflook wordengebruikt. Wij bieden daarom ook een mix aan van Foenegriek en Knoflook;PharmaHorse FoeneKnof.Let op: Foenegriek kan de baarmoeder prikkelen. Wij raden aan het gebruik vanFoenegriek te beperken tijdens de dracht.Zuiverheid:PharmaHorse Foenegriek is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan nietaltijd als suiker vermeldt, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen insupplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorsegebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andereaanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- ofsmaakstoffen.Dosering:Pony (± 300 kg): 1,5 maatschepje per dagPaard (± 600 kg): 3 maatschepjes per dagHet bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 10 gramGebruiksaanwijzing:Foenegriek kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.Bewaaradvies:Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden.Buiten het bereik van kinderen.Classificatie:Dit product is een voedermiddel voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediëntenvan Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd.Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepjeen de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's enpaarden.Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking.Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met eengevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medischeaandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Bestel de PharmaHorse Foenegriek 5000gram eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van PharmaHorse en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: PharmaHorse Foenegriek 5000gram by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart