LeMieux Vector Control Stijgbeugel by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de LeMieux Vector Control Stijgbeugel nu voor een scherpe prijs. In de kleur Aluminium haal je de LeMieux Vector Control Stijgbeugel nu snel in huis.

223.15

SKU: 5056252316838 Categorieën: , Tags: , ,

De LeMieux Vector Control Stijgbeugel kunt u nu eenvoudig online bestellen. LeMieux Vector Control Stijgbeugel De LeMieux Vector-stijgbeugels zijn een nieuwe generatie veiligheidsbeugels -technisch geavanceerd en lichtgewicht, maar met behoud van een klassieke stijldie van LeMieux wordt verwachtGefreesd uit aluminium van luchtvaartkwaliteit biedt een indrukwekkendesterkte-gewichtsverhouding, waardoor ze met slechts 372 g lichter zijn dan demeeste stijgbeugels op de markt, zonder afbreuk te doen aan de stabiliteit.De ergonomische voetplaat van de Control Stirrup is ingesteld op 0º met extragrip van stalen pinnentjes om maximale veiligheid en stabieliteit te bieden.De voetplaat wordt ondersteund door een dubbel balansboogsysteem dat het gewichtgelijkmatig verdeelt over de basis van het beugelframe. De top van het frame isverzonken en verschoven, wat een 45 ° naar buiten gerichte oriëntatie bevordert,wat het voor de ruiter gemakkelijker maakt om de optimale hoek voor de voet tebepalen en een verloren stijgbeugel terug te vinden.Een geïntegreerde veiligheidsarm heeft een tweetraps ontgrendelingssysteem,waardoor onbedoeld openen wordt voorkomen. De veerbelaste veiligheidsarmvergrendelt in de basis van het hoofdframe, wat betekent dat bij maximale druk,zoals landen over een hek, het gewicht van de berijder gelijkmatig over destijgbeugel wordt verdeeld, waardoor wordt voorkomen dat de buitenkant valt enbuigt. Wanneer er druk wordt uitgeoefend op de beugelarm, bijvoorbeeld als deberijder valt, komt de arm los waardoor de voet uit de beugel kan komen en wordtvoorkomen dat deze vast komt te zitten.

Bestel de LeMieux Vector Control Stijgbeugel eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van LeMieux en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: LeMieux Vector Control Stijgbeugel by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart