LeMieux Achterbeenbeschermer Ultramesh Snug Boot by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de LeMieux Achterbeenbeschermer Ultramesh Snug Boot nu voor een scherpe prijs. In de kleur grey haal je de LeMieux Achterbeenbeschermer Ultramesh Snug Boot nu snel in huis.

SKU: 5056252326943 Categorieën: , Tags: , ,

De LeMieux Achterbeenbeschermer Ultramesh Snug Boot kunt u nu eenvoudig online bestellen. Meerlagig micro-mesh geeft een hoge compressiefactor en biedt schokabsorptiezonder de massa. De afzonderlijke cellen waaruit het 3D-mesh bestaat, bevattenelk vier perforaties voor een snelle afvoer van warmte.Een sterke, gegoten TPU-schaal omlijnt het been zonder afbreuk te doen aan debescherming tegen stoten. Er zijn 12 ventilatieopeningen aan de achterkant vande pees en 6 over het kogelgewricht om een ??efficiënte luchtcirculatie tegaranderen, waardoor deze laars zeer ademend en lichtgewicht is.De Lycra-binding voorkomt wrijving en een binnenvoering van stretchkatoenvermindert wrijving en voert eventuele zweetophoping af. Quick releasesluitingen zorgen voor een gemakkelijke positionering & elastische bevestigingenvoor stevig en optimale stabiliteit.De nieuwe Ultra-Mesh Snug Boot is een perfecte allround beschermer geschikt voorzowel scholing als licht springen, met de nadruk op flexibiliteit & ademendvermogen tijdens het werk.Let op: Snug Boots zijn uitwisselbaar voor zowel voor als achter. Deachterbeschermers hebben een bredere binnenvoering, zodat ze ook kunnen wordengebruikt bij paarden met grotere voorbenen.

Bestel de LeMieux Achterbeenbeschermer Ultramesh Snug Boot eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van LeMieux en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: LeMieux Achterbeenbeschermer Ultramesh Snug Boot by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart