Kentucky Zadeldek Velvet Contrast Dressuur by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Kentucky Zadeldek Velvet Contrast Dressuur nu voor een scherpe prijs. In de kleur pine green haal je de Kentucky Zadeldek Velvet Contrast Dressuur nu snel in huis.

SKU: 5407008897710 Categorieën: , Tags: , ,

De Kentucky Zadeldek Velvet Contrast Dressuur kunt u nu eenvoudig online bestellen. Het zadeldoek Velvet Contrast zorgt voor een geraffineerde en zeer klassieke uitstraling dankzij de kleurencombinatie. – Visgraat motief- Gedraaide pijpen- Ruimte om te borduren- Beschikbaar in 3 kleurenWhat’s specialHet zadeldoek Velvet Contrast biedt een uitstekende demping tussen de rug vanhet paard en het zadel, terwijl het beschermt tegen wrijving. Het zadeldoekzorgt voor een geraffineerde en zeer klassieke uitstraling dankzij dekleurencombinatie. Dit zadeldoek heeft geen vervelende riempjes om aan het zadelte bevestigen, alleen een nylon riempje voor aan de singel. Het subtielekunstlederen logo is geplaatst op een centrale, iets hogere plaats die altijdruimte laat voor het borduren van uw eigen logo indien gewenst. Wasbaar op 30°,geen droger.Fabrics & materialsWe gebruiken voor het zadeldoek Velvet Contrast de velvet stof. Deze stof isecht zacht en stijlvol op hetzelfde moment.Shape & sizeHet Zadeldoek Velvet Contrast bestaat in drie kleuren, elke kleur is beschikbaarin spring- en dressuurvorm.Care guideHet Zadeldoek Velvet Contrast kan gewassen worden op 30°, niet in de droogkast.

Bestel de Kentucky Zadeldek Velvet Contrast Dressuur eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Kentucky Horsewear en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Kentucky Zadeldek Velvet Contrast Dressuur by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart