Horslyx Original Mini by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Horslyx Original Mini nu voor een scherpe prijs. In de kleur N/A haal je de Horslyx Original Mini nu snel in huis.

De Horslyx Original Mini kunt u nu eenvoudig online bestellen. Original Horslyx – Ondersteunt de algehele gezondheid en levenslustOriginal Horslyx was het allereerste Horslyx product dat gelanceerd werd in1997 en ondersteunt de algehele gezondheid en vitaliteit, zorgt dat de voedinguitgewogen is en bevordert een natuurlijk, gestaag eetpatroon.Waarom kiezen voor Original Horslyx?-Ontwikkeld om tekorten in voeder en bij vrij grazende paarden te compenseren.-Helpt verveling en stress te beperken.-Weerbestendig-voor gebruik in de stal of het weiland.-Smakelijke lick waarbij geen mengen of toebereiden nodig is.Original Horslyx bevat…-Het speciale Horslyx pakket met vitamines, mineralen en sporenelementen.-Krachtig antioxidant, vitamine E en seleen voor een gezond afweersysteem.-Gechelateerd koper en zink voor een betere opname van mineralen.-Biotine, zink en methionine voor gezonde benen.-Hoog gehalte aan olie voor gezonde huid en vacht.

Bestel de Horslyx Original Mini eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Horslyx en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Horslyx Original Mini by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart