Horseware Micklem 2 Diamante Competition hoofdstel by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Horseware Micklem 2 Diamante Competition hoofdstel nu voor een scherpe prijs. In de kleur black haal je de Horseware Micklem 2 Diamante Competition hoofdstel nu snel in huis.

206.95

SKU: 0649982151067 Categorieƫn: , Tags: , ,

De Horseware Micklem 2 Diamante Competition hoofdstel kunt u nu eenvoudig online bestellen. Ontdek het verbeterde Horseware Micklem 2 Diamante Competition hoofdstel. Horseware heeft met de feedback van ruiters over de hele wereld het Micklem hoofdstel verbeterd en zodoende is het nog comfortabeler en paardvriendelijker dan de bekende Micklem hoofdstellen. -Verbeterde kwaliteit van het leder. Het DD Eco leder is veel zachter ensoepeler en is plantaardig gelooid en gekleurd met behulp van natuurlijkekleurstoffen. Beter voor het milieu dus!-Het nieuwe anatomische kopstuk past nog beter op het hoofd van het paard endoor de verminderde druk en de betere pasvorm verhoogt het enorm het comfortvoor het paard.-De neusriem is iets breder op de neus van het paard waardoor het een brederdraagvlak heeft en er bovendien ook mooier uitziet.-De vernieuwde bitriempjes maken een enorm verschil in comfort voor het paard-De elegante en meer verfijnde frontriem maakt de nieuwe Micklem 2 compleet.-De veterbeterde pasvorm en plaats van de keelriem zorgt voor een comfortabelereplaats van de bakstukken en de plaats van het kopstuk.-De Micklem 2 hoofdstellen worden geleverd met verschillende lenhtes bitriemen.-De luxere gespen en de vormgeving van het nieuwe Micklem 2 hoofdstel geven dezeeen elegante uitstraling.

Bestel de Horseware Micklem 2 Diamante Competition hoofdstel eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Rambo Micklem by Horseware en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Horseware Micklem 2 Diamante Competition hoofdstel by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart