Horseware Micklem 2 Competition hoofdstel by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Horseware Micklem 2 Competition hoofdstel nu voor een scherpe prijs. In de kleur dark havana haal je de Horseware Micklem 2 Competition hoofdstel nu snel in huis.

169.95

SKU: 0649982150725 Categorieƫn: , Tags: , ,

De Horseware Micklem 2 Competition hoofdstel kunt u nu eenvoudig online bestellen. Ontdek het verbeterde Horseware Micklem 2 Competition hoofdstel. Horseware heeft met de feedback van ruiters over de hele wereld het Micklem hoofdstel verbeterd en zodoende is het nog comfortabeler en paardvriendelijker dan de bekende Micklem hoofdstellen. -Verbeterde kwaliteit van het leder. Het DD Eco leder is veel zachter ensoepeler en is plantaardig gelooid en gekleurd met behulp van natuurlijkekleurstoffen. Beter voor het milieu dus!-Het nieuwe anatomische kopstuk past nog beter op het hoofd van het paard endoor de verminderde druk en de betere pasvorm verhoogt het enorm het comfortvoor het paard.-De neusriem is iets breder op de neus van het paard waardoor het een brederdraagvlak heeft en er bovendien ook mooier uitziet.-De vernieuwde bitriempjes maken een enorm verschil in comfort voor het paard-De elegante en meer verfijnde frontriem maakt de nieuwe Micklem 2 compleet.-De veterbeterde pasvorm en plaats van de keelriem zorgt voor een comfortabelereplaats van de bakstukken en de plaats van het kopstuk.-De Micklem 2 hoofdstellen worden geleverd met verschillende lenhtes bitriemen.-De luxere gespen en de vormgeving van het nieuwe Micklem 2 hoofdstel geven dezeeen elegante uitstraling.

Bestel de Horseware Micklem 2 Competition hoofdstel eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Horseware en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Horseware Micklem 2 Competition hoofdstel by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart