FreeJump X'AIR Safe Airbagvest en bodyprotector by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de FreeJump X'AIR Safe Airbagvest en bodyprotector nu voor een scherpe prijs. In de kleur black haal je de FreeJump X'AIR Safe Airbagvest en bodyprotector nu snel in huis.

849.00

SKU: 3666550065097 Categorieën: , Tags: , ,

De FreeJump X'AIR Safe Airbagvest en bodyprotector kunt u nu eenvoudig online bestellen. De freeJump X'air Safe combineert de verplichte bodyprotector met de technologie van een airbagvest. De X'AIR Safe airbagvest & bodyprotecor in 1 voldoet aan 2 veiligheidsnormen en is zeer geschikt om te gebruiken in wedstrijdverband. De X'AIR is ook zeer geschikt voor eventing. Normen: NF S72 800 2022 norm van het klassieke airbagvest, en de EN 13 158: 2018 niveau 3 norm van de Eventing bodyprotector. KENMERKEN De airbag is geïntegreerd in de bodyprotector voor een optimale verdeling van de schokken, en beschermt de ruiter dus veel effectiever. 8 keer betere bescherming in vergelijking met een bodyprotector alleen, en 4 keer betere bescherming dan een bodyprotector met een airbag er overheen gedragen. De X'AIR Safe geeft een perfecte 2 in 1 lichaamsbescherming. De X'AIR Safe heeft 20% minder gewicht in vergelijking met een bodyprotector met daar overheen een airbagvest. Het patroon is 2x kleiner dan bij een standaard airbagvest. ONGEËVENAARDE FREEJUMP AIRBAG TECHNOLOGIE Ultrasnelle gasgenerator en gepatenteerd koord. Volledige inwerkingssnelheid van 89 ms (maat M), garandeert gebruik ongeacht de hoogte van het paard. Gemaakt in Frankrijk: assemblage in de Freejump werkplaats in Bordeaux. HIGH-TECH FREEJUMP BODYPROTECTORLaser gesneden inzetstukken en schuim voor maximale precisie. Geautomatiseerdemontage van de schuimcompartimenten voor 100% herhaalbaarheid. Elastischezijdelingse aanpassingen voor een betere pasvorm. YKK rits.- Technische stoffen: Cordura buitenstof van militaire kwaliteit voor maximaleslijtvastheid tegen scheuren en UV. 3D mesh binnenstof voor comfort enademend vermogen.- Technische schuimen : Complex van 2 schuimen. Dicht buitenste schuim voorschokverdeling.Binnenste rubberen schuim voor schokabsorptie en comfort (gebruikt in kogelvrijevesten).50cc for children airbags of S and L sizes ;60cc for airbags : XXS Regular Fit, XS Regular Fit, XS Slim Fit, S Regular Fit,S Slim Fit, M Regular Fit , M Slim Fit, L Regular Fit ;85cc for airbags : L Slim Fit, XL Regular Fit and XXL Regular Fit.BELANGRIJKE INFORMATIE: VANAF MAAT XXS IS DEZE AIRBAG GESCHIKT VOOR EEN PERSOONVAN 1M45EN MINIMAAL 35KG.

Bestel de FreeJump X'AIR Safe Airbagvest en bodyprotector eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van FreeJump en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: FreeJump X'AIR Safe Airbagvest en bodyprotector by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart