FreeJump Stijgbeugelriemen ProGrip by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de FreeJump Stijgbeugelriemen ProGrip nu voor een scherpe prijs. In de kleur black haal je de FreeJump Stijgbeugelriemen ProGrip nu snel in huis.

149.95

SKU: 3700321693451 Categorieƫn: , Tags: , ,

De FreeJump Stijgbeugelriemen ProGrip kunt u nu eenvoudig online bestellen. ProGrip stijgbeugelriemen, met een maximum grip voor training en wedstrijd. De mono riem met het extra brede maar ook zeer platte design zorgt voor een ongekend rij comfort en de garantie dat uw FreeJump beugels niet draaien. Het opmaat maken van uw beugelriemen is met het FreeJump systeem nog nooit zo eenvoudig en uitermate precies geweest. (30 gaatjes ipv 20) Waneer gebruik je de ProGrip en wanneer het lederen pad? -Grip Pad voor zeergoede grip en een stille beenligging -Lederen Pad voor zacht leder bijvoorbeeldtijdens training. Het ProGrip pad is eenvoudig om te wisselen met het lederenpad en is eventueel ook te vervangen met een nieuwe set ProGrip Pads.3 maten afhankelijk van de lengte van de ruiter: S L 1,75m en groter.

Bestel de FreeJump Stijgbeugelriemen ProGrip eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van FreeJump en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: FreeJump Stijgbeugelriemen ProGrip by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart