Confidence EQ – 10 sachtets by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Confidence EQ – 10 sachtets nu voor een scherpe prijs. In de kleur N/A haal je de Confidence EQ – 10 sachtets nu snel in huis.

SKU: 3515659009009 Categorieƫn: , Tags: , ,

De Confidence EQ – 10 sachtets kunt u nu eenvoudig online bestellen. Confidence EQ vermindert of voorkomt stress bij paarden in situaties die er normaal voor zorgen dat het paard nerveus of angstig wordt. Het bootst het natuurlijke stofje na dat merries aan hun zogende veulen geven. Dit natuurlijke stofje is een feromoon (een soort geurstof). Feromonen zijn een instinctieve manier van communicatie voor het paard. Confidence EQ werkt niet drogerend of sederend, maar geeft het paard zelfvertrouwen in stressvolle situaties. Het kan onder meer gebruikt worden bij: -Transport (trailerladen, vrachtwagen, trein, vliegtuig)-Hoefsmid-Dierenarts-Scheren-Evenementen/wedstrijden-Nieuwe omgeving-TrainingConfidence EQ is veilig en dopingvrij en is gemakkelijk en snel toe te dienen.Toediening/dosering:Dien Confidence EQ minimaal 30 minuten voor de stressvolle gebeurtenis toe.Scheur een gat in het zakje en duw de gel eruit op je vingers en breng de gelaan op de basis van de neusvleugels.Herhaal dit indien nodig na 2 tot 2,5 uur 1 sachets = 1 toedieningWachttijden: n.v.tWaarschuwing: n.v.t.Bewaarconditie: Kamertemperatuur en uit het licht.

Bestel de Confidence EQ – 10 sachtets eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Confidence EQ en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Confidence EQ – 10 sachtets by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart