Compositi Eole Pro Stijgbeugels by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Compositi Eole Pro Stijgbeugels nu voor een scherpe prijs. In de kleur black/royalblue haal je de Compositi Eole Pro Stijgbeugels nu snel in huis.

SKU: 5425013673419 Categorieën: , Tags: , ,

De Compositi Eole Pro Stijgbeugels kunt u nu eenvoudig online bestellen. Design stijgbeugel met schokdemper. Met zijn strakke lijnen is de EOLE PRO-stijgbeugel speciaal door onze designers ontworpen om u maximaal comfort enefficiëntie te bieden.De brede zool, bevestigd op een schokabsorberende laag, kantelt naar achter omde natuurlijke beweging van uw voet te volgen. Dit unieke systeem zorgt ervoordat de spanningen in knieën en gewrichten loskomen. De roestvrijstalen spikesbieden te allen tijde een verstevigde grip.Met de verwisselbare oogjes kunt u kiezen voor een klassieke of loodrechtepositie van de stijgbeugel.TECHNISCHE INFORMATIEGebruik:- Ervaren ruiterVoordelen:- Schokdemper (hoog comfort)- Brede ultra-grip PRO-zolen dankzij metalen spikes (niet verwisselbaar)- 2 sets ogen geleverd bij het paar stijgbeugels (voor klassieke of loodrechtepositie)- Lichtgewicht, stabiele en perfect uitgebalanceerde stijgbeugel- Gemakkelijk te onderhouden- Schok- en vochtbestendigheid, zelfs bij lage temperaturen- Zeer hoogwaardig technisch polymeer (treksterkte: > 700 kg)GARANTIE- 2 jaar garantie voor productfouten.- De garantie vervalt wanneer de stijgbeugels zijn gewijzigd, bij oneigenlijkgebruik of bij misbruik.- De garantie vervalt eveneens bij een gebrek aan onderhoud door de klant, hetgebruik van ongeschikte en/of corrosieve onderhoudsproducten en in geval van eeninterventie van de klant op het product (demontage, aanpassing).- Normale slijtage van slijtagegevoelige onderdelen, krassen en verkleuringenals gevolg van overmatige blootstelling aan zonlicht zijn eveneens uitgeslotenvan de garantie.- Om redenen van veiligheid en comfort adviseren wij u om uw product na 5 jaargebruik te vervangen.

Bestel de Compositi Eole Pro Stijgbeugels eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Equitheme en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Compositi Eole Pro Stijgbeugels by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart