Carr & Day & Martin Grooming DUO 2x500ml by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Carr & Day & Martin Grooming DUO 2x500ml nu voor een scherpe prijs. In de kleur N/A haal je de Carr & Day & Martin Grooming DUO 2x500ml nu snel in huis.

SKU: 05021544500011 Categorieën: , Tags: , ,

De Carr & Day & Martin Grooming DUO 2x500ml kunt u nu eenvoudig online bestellen. Dit is het ultieme geschenk van iedere paardenliefhebber. De set bestaat uit een Canter Mane & Tail en Dreamcoat spray verpakt in een mooie geschenkverpakking. Deze kleurrijke verpakkingen zorgen ook voor een gezellige, feestelijke sfeer in uw winkel. Canter® Mane & Tail: Deze krachtige anti-klit spray maakt de manen en staart glanzend, vrij vanklitten en heerlijk zacht. De long lasting conditioner vermindert het risico ophaarbreuk. Met het oog op de milieuvervuiling zijn de verpakkingen niet meergemaakt van plastic, maar van 100% recyclebaar aluminium.Dreamcoat Spray:De unieke samenstelling van Dreamcoat verzorgt de vacht, ontklit en geeft eenschitterende glans. Dankzij de anti-slip formule kan het product ook voorafgaandaan het vlechten gebruikt worden en kan het tevens onder het zadel aangebrachtworden. Het product laat geen vettige overblijfselen achter. Met het oog op demilieuvervuiling zijn de verpakkingen niet meer gemaakt van plastic, maar van100% recyclebaar aluminium.

Bestel de Carr & Day & Martin Grooming DUO 2x500ml eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Carr & Day & Martin en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Carr & Day & Martin Grooming DUO 2x500ml by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart