Bucas Recuptex Quarter Sheet (Uitrijdeken) by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Bucas Recuptex Quarter Sheet (Uitrijdeken) nu voor een scherpe prijs. In de kleur navy/prange haal je de Bucas Recuptex Quarter Sheet (Uitrijdeken) nu snel in huis.

107.10

SKU: 5390930116458 Categorieƫn: , Tags: , ,

De Bucas Recuptex Quarter Sheet (Uitrijdeken) kunt u nu eenvoudig online bestellen. De Recuptex Therapy nier deken stimuleert de bloedcirculatie en warmt de spieren sneller op terwijl je rijdt. Het materiaal behoud de natuurlijke magnetische velden van de rug van het paard en reflecteert dit terug in het lichaam, werkt natuurlijk en niet-invasief. Ideaal voor het opwarmen van paarden en helptspieren sneller te herstellen tijdens cooling down.-Waterdichte, ademende uitrijdeken met therapie werking.-Stimuleert bloedcirculatie.-Verzorgt ontspanning, losgelatenheid en stimuleert afvalstoffen afvoer tijdenshet rijden.-Eenvoudig te bevestigen dmv klittenband sluiting.-Jouw paard is door de Recuptex uitrijdeken makkelijker over de rug te rijden enkan daarnaast een mooie aanvulling zijn op de Therapy dekens.

Bestel de Bucas Recuptex Quarter Sheet (Uitrijdeken) eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Bucas en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Bucas Recuptex Quarter Sheet (Uitrijdeken) by De Kroo

Merk
Kleur
Maten
Aantal op voorraad