BR Hoofdstel Plymouth II by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de BR Hoofdstel Plymouth II nu voor een scherpe prijs. In de kleur black/white haal je de BR Hoofdstel Plymouth II nu snel in huis.

169.95

SKU: 08714802689395 Categorieën: , Tags: , ,

De BR Hoofdstel Plymouth II kunt u nu eenvoudig online bestellen. BR Hoofdstel Plymouth II Dit symmetrische hoofdstel van hoogwaardig Europees leder heeft een E-Linekopstuk. Dit anatomisch gevormde kopstuk is zacht gevoerd en zorgt dankzij zijnronde vorm voor extra vrijheid achter de oren van het paard. Het frondeel isvoorzien van twee rijen grote kristallen van Swarovski® en onderlegd met zachtleder. De keelriem is aan beide zijden verstelbaar. Zowel de keelriem als debakstukken zijn vervaardigd van rondgenaaid leder. De bakstukken zijn voorzienvan blinde sluitingen. Het hoofdstel heeft een brede, gecombineerdeaansnoerneusriem (circa 4 cm) met lakleder. De neusriem is rond gebombeerd,zacht gevoerd en voorzien van een brede, zacht gevoerde kaakbeschermer. Dankzijde anatomische vorm wordt meer ruimte gecreëerd voor de bitringen. Het hoofdstelheeft een V-vormige sperriemlus en de gesp van de sperriem heeft een extrabeschermflap. Het hoofdstel is uitgerust met glanzende, zilverkleurigefournituren van verchroomd messing. Exclusief teugels.

Bestel de BR Hoofdstel Plymouth II eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van BR en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: BR Hoofdstel Plymouth II by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart