BR Gelpad Therapeutic Dri-lex met Sheepskin by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de BR Gelpad Therapeutic Dri-lex met Sheepskin nu voor een scherpe prijs. In de kleur black haal je de BR Gelpad Therapeutic Dri-lex met Sheepskin nu snel in huis.

189.95

SKU: 08714802149493 Categorieƫn: , Tags: , ,

De BR Gelpad Therapeutic Dri-lex met Sheepskin kunt u nu eenvoudig online bestellen. BR Gelpad Therapeutic Dri-lex met rand.Deze gelpad is bestand tegen extreme pmstandigheden en belasting en is elastischen afwasbaar. Verder absorbeert de gel geen organische vloeistoffen, geurtjes enondersteunt geen bacteriegroei. Deze BR Therapeutische Soft Gel is een nietgiftig, antiallergisch en doeltreffend product dat ook gebruikt wordt inziekenhuizen. De Soft Gel bevat in zijn chemisch-medische structuur een uiterstpure minerale olie die de structuur van de gel behoudt. De Soft Gel in deze padwordt gecombineerd met Dri-Lex.Dri-lex houdt de paardenrug droog en comfortabel. Dri-lex zorgt voor eenvochtafvoerende werking, het materiaal bevat hydrophobische enhydrophylische vezels die er voor zorgen dat de binnenste lagen droog blijventerwijl de buitenste lagen dienen als een microreservoir voor vocht (zweet),waarna het verdampt. De gel pad heeft een schapenvacht rand.

Bestel de BR Gelpad Therapeutic Dri-lex met Sheepskin eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van BR en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: BR Gelpad Therapeutic Dri-lex met Sheepskin by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart