BR Dubbel gebroken onderlegbustrens Soft Contact 10 mm by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de BR Dubbel gebroken onderlegbustrens Soft Contact 10 mm nu voor een scherpe prijs. In de kleur cuprigan haal je de BR Dubbel gebroken onderlegbustrens Soft Contact 10 mm nu snel in huis.

41.95

SKU: 08714802692739 Categorieƫn: , Tags: , ,

De BR Dubbel gebroken onderlegbustrens Soft Contact 10 mm kunt u nu eenvoudig online bestellen. Deze kwalitatief hoogwaardige dubbel gebroken onderlegtrens (bustrens) is vervaardigd van massief Cuprigan met roestvrijstalen ringen. Cuprigan is een legering bestaande uit 89% koper, 7% aluminium, 3% ijzer en 1% zink Het oxidatieproces van het materiaal geeft een prettige geur en smaak. De anatomische vormgeving volgt de vorm van de paardenmond, waardoor een zachte en gelijkmatige drukverdeling ontstaat. Door de combinatie van de vormgeving en de unieke samenstelling van Cuprigan, wordt het kauwproces en speekselvorming gestimuleerd, waardoor er een fijne verbinding kan ontstaan met de gevoelige paardenmond. Het bit heeft een normale inwerking op de mond. Het mondstuk heeft een dikte van 10 mm en de bitringen hebben een diameter van 50 mm. Een bustrens heeft ringen die niet vrij kunnen draaien, daardoor werken hulpen directer in. Dit type bit wordt over het algemeen goed geaccepteerd, doordat het mondstuk relatief stevig in de mond ligt. De onderlegtrens wordt gebruikt in combinatie met een dressuurstang. Door de kleine ringen blijft er meer ruimte over voor de dressuurstang. Het is raadzaam een onderlegtrens circa 0,5 – 1 cm groter dan de stang te nemen.

Bestel de BR Dubbel gebroken onderlegbustrens Soft Contact 10 mm eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van BR en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: BR Dubbel gebroken onderlegbustrens Soft Contact 10 mm by De Kroo

Merk
Kleur
Maten
Aantal op voorraad