BR Dubbel gebroken bustrens Soft Contact 16 mm by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de BR Dubbel gebroken bustrens Soft Contact 16 mm nu voor een scherpe prijs. In de kleur cuprigan haal je de BR Dubbel gebroken bustrens Soft Contact 16 mm nu snel in huis.

SKU: 08714802691404 Categorieƫn: , Tags: , ,

De BR Dubbel gebroken bustrens Soft Contact 16 mm kunt u nu eenvoudig online bestellen. Deze kwalitatief hoogwaardige dubbel gebroken bustrens is vervaardigd van massief Cuprigan met roestvrijstalen ringen. Cuprigan is een legering bestaande uit 89% koper, 7% aluminium, 3% ijzer en 1% zink Het oxidatieproces van het materiaal geeft een prettige geur en smaak. De anatomische vormgeving volgt de vorm van de paardenmond, waardoor een zachte en gelijkmatige drukverdeling ontstaat. Door de combinatie van de vormgeving en de unieke samenstelling van Cuprigan, wordt het kauwproces en de speekselvorming gestimuleerd, waardoor er een fijne verbinding kan ontstaan met de gevoelige paardenmond. Het bit heeft een zachte inwerking op de mond. Het mondstuk heeft een dikte van 16 mm en de ovale bitringen hebben een diameter van 65 mm. Een bustrens heeft ringen die niet vrij kunnen draaien, daardoor werken hulpen directer in. Dit type bit wordt over het algemeen goed geaccepteerd, doordat het mondstuk relatief stevig in de mond ligt. Bij een dubbel gebroken bit bestaat het mondstuk uit drie delen. Het middelste gedeelte van het mondstuk ligt plat op de tong. Hierdoor ontstaat er meer druk op de tong dan bij een enkel gebroken mondstuk. Hoe dikker het middenstuk, des te meer druk op de tong.

Bestel de BR Dubbel gebroken bustrens Soft Contact 16 mm eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van BR en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: BR Dubbel gebroken bustrens Soft Contact 16 mm by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart