BR Dressuurstang Soft Contact 12 mm scharen 140 mm

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

BR Dressuurstang Soft Contact 12 mm scharen 140 mm is nu eenvoudig online te bestellen bij de Kroo en snel thuis geleverd.

64.95

SKU: 8714802692807 Categories: , , Tags: , ,

De BR Dressuurstang Soft Contact 12 mm scharen 140 mm kunt u nu eenvoudig online bestellen. Deze kwalitatief hoogwaardige dressuurstang, met lichte tongvrijheid en vaste scharen, is vervaardigd van massief Cuprigan met roestvrijstalen scharen. Cuprigan is een legering bestaande uit 89% koper, 7% aluminium, 3% ijzer en 1% zink Het oxidatieproces van het materiaal geeft een prettige geur en smaak. De anatomische vormgeving volgt de vorm van de paardenmond, waardoor een zachte en gelijkmatige drukverdeling ontstaat. Door de combinatie van de vormgeving en de unieke samenstelling van Cuprigan, wordt het kauwproces en de speekselvorming gestimuleerd, waardoor er een fijne verbinding kan ontstaan met de gevoelige paardenmond. Het bit heeft een scherpe inwerking op de mond. Het mondstuk heeft een dikte van 12 mm en de scharen hebben een lengte van 140 mm. Inclusief kinketting. Een dressuurstang wordt altijd gebruikt in combinatie met een onderlegtrens. Door de combinatie van stang en trens kan de ruiter heel direct inwerken en de houding van zowel hoofd als hals nauwkeuriger bepalen.

Bestel de BR Dressuurstang Soft Contact 12 mm scharen 140 mm eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van BR en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specification: BR Dressuurstang Soft Contact 12 mm scharen 140 mm

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
QHP Rijbroek Hatty Junior
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
QHP Rijbroek Hatty Junior
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Anky Springschoen Climatrole Matt