BR Apple Mouth Pessoa-trens 4 rings dubbel gebroken 18mm by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de BR Apple Mouth Pessoa-trens 4 rings dubbel gebroken 18mm nu voor een scherpe prijs. In de kleur apple haal je de BR Apple Mouth Pessoa-trens 4 rings dubbel gebroken 18mm nu snel in huis.

SKU: 8714802250274 Categorieën: , Tags: , ,

De BR Apple Mouth Pessoa-trens 4 rings dubbel gebroken 18mm kunt u nu eenvoudig online bestellen. De BR Apple Mouth dubbel gebroken Pessoa bitten hebben een zacht mondstuk met appelsmaak en een roestvrij stalen kern voor maximale sterkte. Deze bitten zijn ideaal voor paarden die andere materialen moeilijk accepteren, maar ook gewoon voor iedereen die het welzijn van zijn paard hoog in het vaandel heeft staan. De bitten stimuleren het kauwen en werken ontspannend. De stof die gebruikt wordt om de bitten een aangename appelgeur te geven wordt ook gebruikt in de voedingsindustrie en is natuurlijk onschadelijk voor het paard. Pessoa gebroken trens 4-rings, heeft rvs ringen 55 mm bij 11.5 cm en 65mm bij12.5 cm, 13.5 cm en 14.5 cm.BR behoort tot één van de meest innovatieve topmerken in de paardensport. Deproducten worden door BR ontwikkeld volgens de laatste trends oppaardensportgebied met gebruik van hoogwaardige, technische materialen enmoderne productietechnieken. In de ontwerpfase wordt gebruik gemaakt van dekennis en ervaring van topruiters.Echter bieden we geen garantie bij het kapotbijten van kunstof mondstukken(zoals o.a. Appel en Combo Comfort) .Het bit hoort op de lagen te liggen, dit is het gedeelte van de kaaklijn waarzich geen tanden en/of kiezen bevinden. Indien het bit op de juiste hoogte in demond zit, komt het bit dus niet tegen de tanden of kiezen.Er zijn paarden die door bijvoorbeeld een tandprobleem het bit kapotbijten ofhet bit omhooghalen met de tong waardoor het paard wel bij het bit kan en hetmogelijk is dat het kunstof materiaal van de BR Appel en Combo Comfort bit kapotgaat.Dankzij de combinatie van flexibel kunststof en hoogwaardig roestvrij staal,zijn de bitten stabiel, maar toch bijzonder zacht en vriendelijk. Het kunststofheeft een hardheid van 90A en is FDA goedgekeurd. Dit betekent dat het materiaalvrij is van oplosmiddelen, geen weekmakers bevat en bovendien niet giftig is.Kapotte BR Appel en Combo Comfort bitten met bijtsporen worden dan ook nietvergoed.

Bestel de BR Apple Mouth Pessoa-trens 4 rings dubbel gebroken 18mm eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van BR en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: BR Apple Mouth Pessoa-trens 4 rings dubbel gebroken 18mm by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart