Beris Watertrens met tongboog Soft by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Beris Watertrens met tongboog Soft nu voor een scherpe prijs. In de kleur N/A haal je de Beris Watertrens met tongboog Soft nu snel in huis.

SKU: 4046228014043 Categorieën: , Tags: , ,

De Beris Watertrens met tongboog Soft kunt u nu eenvoudig online bestellen. De tongboog heeft een bijzondere afgeplatte vorm. Hierdoor krijgt de tong optimaal de ruimte. Veel paarden reageren hierop met verbeterde souplesse en meer kauwen. Toch is dit bit ook zeer geschikt voor paarden die met hun tong spelen en proberen de tong over het bit te leggen, omdat de tongboog dit effectief voorkomt. Daarom is dit bit perfect voor paarden die conventioneel gevormde bitten niet verdragen vanwege de druk op de tong en reageren met head-shaking en dergelijke. De losse ring betekent een grotere beweeglijkheid van hetbit in de mond. De losse ring van de watertrens is een bit voor paarden die een”beweeglijker” bit in hun mond prefereren. De ring loopt zeer gelijkmatig in dekoperen bussen en verhoogt door de betere duurzaamheid de levensduur van het bitaanzienlijk.Zowel bitten voor de ambitieuze vrijetijdsruiter als voor de professional.Het beris bittenbedrijf in Sleeswijk-Holstein is ontstaan uit jarenlangeproductie van bitten, de daarmee opgedane ervaring, vakmanschap en passie voorde paardensport.-Uit passie voor het paard.-De bescherming van de gevoelige mond van het paard is voor beris hetbelangrijkste. Van bitring tot het ingewikkelde wangstuk: elk metalen onderdeelwordt met de hand gevormd, gelast en gepolijst tot in de perfectie.-Het innovatieve ontwerp van het mondstuk zorgt ook voor een betere acceptatievan het bit en vergemakkelijkt subtiele communicatie tussen paard en ruiter. Deberis mondstukken zijn gemaakt van een voedselveilige kunststof compound,bewerkt en met een tot nu toe ongeëvenaarde oppervlakteafwerking op het gebiedvan kunststof bitten. Hun oppervlak is zeer glad en ze glijden gemakkelijk in demond, zelfs als het paard niet veel speeksel produceert. Praktisch alle paardenhouden van onze mondstukken. Ze produceren speeksel, kauwen meer en accepterenhet bit gemakkelijk. Echt vakmanschap Gemaakt in Duitsland.Hoogte van de tongpoort 30 mm, dikte mondstuk 18 mm.

Bestel de Beris Watertrens met tongboog Soft eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van Beris en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Beris Watertrens met tongboog Soft by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart