Acavallo Singel Comfort Gel by De Kroo

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Bestel de Acavallo Singel Comfort Gel nu voor een scherpe prijs. In de kleur brown haal je de Acavallo Singel Comfort Gel nu snel in huis.

159.95

SKU: 08059973134290 Categorieƫn: , Tags: , ,

De Acavallo Singel Comfort Gel kunt u nu eenvoudig online bestellen. Synthetische, anatomisch gevormde singel met comfort gel, waardoor het paard beter kan ademen en optimale bewegingsvrijheid heeft. De airflow gelpads bedekken een groot deel van de paardenbuik zonder te knellen. De speciale vormgeving vermindert druk op gevoelige organen en voorkomt oververhitting. De singel heeft elastiek aan twee zijden en is in het midden voorzien van een D-ring en een gepatenteerde veiligheidshaak voor de bevestiging van eventuelehulpteugels. Deze haak is op zo?n manier vormgegeven dat er geen extramusketonhaken of gespriempjes nodig zijn. Het risico op verstrikt raken ofvallen tijdens het springen wordt op deze manier voorkomen. De elastischeuiteinden bieden extra comfort en het paard is hierdoor gemakkelijker aan tesingelen. Ook blijft het zadel hierdoor goed en recht op het paard liggen. Aanbeide zijden heeft de singel ook een extra D-ring voor de bevestiging vaneventuele hulpteugels of voortuig. De singel is voorzien van roestvrijstalenrolgespen met een elastiekje eromheen. Hierdoor valt tijdens het aansingelen dedoorn van de gesp gemakkelijk in het gat van de singelstoot, wat het aansingelennog extra vergemakkelijkt.

Bestel de Acavallo Singel Comfort Gel eenvoudig online via onze partner in Ruitersport de Kroo. Bekijk tevens nog meer producten van BR en andere merken online via de Stal Ruitersport

Specificaties: Acavallo Singel Comfort Gel by De Kroo

Merk

Kleur

Maten

Aantal op voorraad

De Stal Ruitersport
Logo
Shopping cart